Suit Up

Wij zijn SuitUp! Je kent ons misschien al van onze lofprijzingen, de rode draden of als de coolste mensen ever. Hoe dan ook, leuk dat je onze site bent tegengekomen in de diepste krochten van het oerwoud van het internet. Swing net als Tarzan en Jane met ons mee op jouw favoriete lofprijsnummers en laat God de rest doen!

Video afspelen
Wij zijn wie?

Naast eye-candy zijn we natuurlijk ook (soort van) professionele musici. Een korte introductie:

Daniël de Zwart

Dit is Daniël, professioneel bendeleider. Hij weet legit dingen over muziek en zorgt ervoor dat het publiek niet met bloedende oren wegloopt. 

Merel Koen

Merel is de girl power die de “passie” in passievrucht legt. Haar talenten hebben al veel vrucht gedragen en zullen je blijven verbazen wanneer je naar haar luistert.

Robert Aguilar

(Links naast Sebas)

Onze enige echte Vlaming die met zijn Belgische mopjes en zijn gitaar/zang de hartjes van ons allen verwarmt. 

David Jansen

(links naast de drums)

Honselersdijk is represented in de belichaming van de enige echte David Jansen. Zijn vlugge vingers razen over de toetsen alsof hij de toegangscode tot de hemel probeert te raden.

Sebastiaan Schaghen

(links naast Merel)

Wij zijn zo inclusief als band dat we zelfs mensen uit de lelijkste stad van Nederland bij de band laten. Onze enige echte Tilburgenaar en bourgondisch genieter van beroep die nog wel eens elektrische gitaar speelt: Sebas Schaghen. 

Willem van Zutven

(rechts naast Sebas en Daniël)

Willem is de reden dat er zoveel edits van ons bestaan en hij is ook hoofdverantwoordelijk voor de afdeling creativiteit. Zijn gekke ideeën zorgen voor een gecontroleerde chaos waarin wij als band kunnen floreren. 

Jakob Ruiter

Nee deze erehaag was niet voor de bassist. En nee, normaal gesproken draagt hij ook geen nette kleding. Deze laid-back, ietwat te enthousiaste bassist weet precies de helft van alles om muzikaal mee te komen. 

Video afspelen
Video afspelen

Volg ons op Instagram en Facebook!

Bewonder ons live tijdens:

Crossover 
4U! 
Hightime