CROSSOVER 2022 – RECAP

Crossover is alweer ruim een maand geleden. Gelukkig hebben we de foto’s en de herinneringen om nog te kunnen nagenieten van dit mooie kamp. Hieronder kun je wat ervaringen lezen van tieners en medewerkers die aanwezig waren dit Crossover. Ben jij na het lezen van deze ervaringen en het zien van de foto’s enthousiast geworden? Meld je dan aan voor 4U! om onderdeel te kunnen zijn van het volgende kamp 😊

Ervaringen van tieners

“Ik ben voor de 1e keer op Crossover geweest, dat was een super toffe ervaring! Ik heb een hele leuke tijd met vrienden gehad. Je kunt samen met elkaar je geloof verdiepen, bijvoorbeeld door te lofprijzen met een supergave band en ook de outreach was heel leuk (hierbij ga je op pad om mensen te helpen en te getuigen van God). De praise party vond ik het meest gaaf om mee te maken. Lekker uit je dak gaan om God te prijzen. Volgend jaar ga ik zeker weer!”
Hannah
12 jaar


“De kampen zijn altijd heel leuk en je leert ook veel over God! We deden leuke en spannende activiteiten. Ook hadden we stille tijd waarbij je met je groepje over het geloof ging praten. Je had ook tijd voor jezelf waarin je met je vriend kon voetballen, een spelletje spelen of gewoon luieren. Wat mij bijgebleven is, zijn de vrienden en alles wat we geleerd hebben.”
Elian
15 jaar

Ervaringen van medewerkers

“Crossover was voor mij een echt leuke en mooie ervaring. Na jaren te worden uitgenodigd door vrienden en vriendinnen om naar een 4U! of een Hightime te gaan, dacht ik dat het wel eens tijd werd om in de "KCV wereld" te duiken zoals ik dacht dat het was. Ik ben al langere tijd bezig om zoveel mogelijk van het geloof beter te leren kennen. Ik had zeker wat (voor)oordelen van tevoren, maar je kan makkelijk een mening hebben van iets wat je niet kent. Daarom dacht ik toch maar een keertje mee te gaan. Wat merkte ik als eerst? Wat zijn de tieners en de leiding toch super leuk! Ik kende al wat mensen van de leiding en er waren wat kinderen die ik van zomerkamp kende. Ik voelde mij meteen thuis en werd opgenomen door alles en iedereen. Ik heb ontzettend kunnen genieten van de lofprijzingen, ook al duurde het wel twee dagen voordat ik echt loskwam. Je kan hier echt volledig jezelf zijn. Hoe jij als persoon bent is genoeg. Je hoeft jezelf niet tegenover anderen te bewijzen op dit kamp. Je wordt uitgenodigd om stappen in je geloof te zetten, maar je mag volledig zelf bepalen hoe groot die stappen zijn. Ik ben er volgend jaar, als het aan mij ligt, sowieso weer bij :)"
Joris
25 jaar
“Dit jaar was ik op Crossover logistiek team en fotograaf. Ik ga al jaren mee als leiding op de KCV tienerkampen, maar telkens blijf ik mij verbazen over hoe geweldig mooi God is en hoe hij te werk gaat in ieder van ons. Crossover is een bijzonde combinatie tussen gezelligheid, vette spellen, diepgang en behulpzaamheid. Voor mij is het een tijd om op te laden en een diepere relatie te krijgen met God met hulp van vrienden. We zijn een grote familie en kinderen van onze lieve Heer. Het bijzonderste moment vond ik de lofprijzing met de band Suit Up en Lars Gerfen. Dit is een moment om te danken en jezelf open te stellen voor God. (Tijdens de lockdown hebben vele van ons niet meer kunnen lofprijzen omdat de tienerkampen niet doorgingen.) Ik merkte snel dat iedereen dit ook durfde en dat God dan ook echt te werk gaat.”
Shannon
25 jaar

Foto impressie