CROSSOVER 2024!

FLOW OF MERCY

Locatie: De Gaffel, Hapert
Leeftijd: 12-18 jaar*
Kosten: Tieners €170, Medewerkers €155

* Ben je ouder dan 18 en wil je toch graag komen, meld je dan aan als medewerker en versterk ons team!

FLOW OF MERCY

God liefhebben met alles wat we hebben. Hoe doen we dit en hoe geven we zijn genade door?

Ga met ons mee in de meivakantie om jezelf volledig open te stellen voor God, en zelf die Flow of Mercy in gang te zetten! Door teachings, workshops, geweldige spellen en lofprijzing gaan we God samen beter leren kennen. Hierdoor kunnen we zijn genade doorgeven en een stukje hemel op aarde brengen!

Een uniek onderdeel van Crossover is de outreach!
Gedurende de week leren we zelf over ons geloof, bouwen we vriendschappen op en maken we geweldige herinneringen. Omdat we de liefde en energie die we deze week ontvangen graag willen delen met andere mensen, gaan we er samen op uit! Tijdens de week bereiden we ons voor om er op uit te gaan om een stukje van Gods liefde aan de wereld te laten zien. Er zijn verschillende vormen van outreach zodat er voor iedereen iets bij zit wat hem of haar aanspreekt, denk aan klussen bij ouderen, spellen organiseren voor kinderen of in gesprek gaan met mensen op straat.

“Het was echt vet om via sport en games met zoveel mensen te praten en te helpen”
“Ik vond het concept outreach wel wat afschrikken, maar heb geleerd dat het eigenlijk best makkelijk is als je creatief bent!”

Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers die ons kunnen helpen bij het organiseren en het leiden van de kampen. Lijkt jou dit leuk? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Bovenste rij v.l.n.r: Samuel van Hoof, Jeroen Pouwels, Nicolas Alting von Geusau, Erik Schemkes; Onderste rij v.l.n.r: Margot Beekhuizen, Lotte Suijkerbuijk, Véronique Lubach, David Ruiter

Het Crossover Team

Het Crossover team is verantwoordelijk voor de organisatie van Crossover. Wij zijn een groep studenten tussen de 18 en 23 jaar en met zijn achten organiseren wij het jaarlijkse Crossover in de meivakantie. We komen weekenden of avonden samen om te groeien als team en om ons eigen geloof verder te ontwikkelen. We vinden het als team belangrijk dat ieders talent goed gebruikt kan worden en zorgen er dan ook voor dat iedereen taken krijgt binnen het team die bij hem of haar past.