Wij willen dat Crossover een levendige beweging binnen de katholieke kerk is waar zoveel mogelijk tieners en medewerkers Jezus leren kennen. Crossover is een tienerkamp waar met tieners en medewerkers samen wordt gevierd en geleerd over een persoonlijke relatie met Jezus, leven met de Heilige Geest en het verstaan van Gods stem. Wij willen tieners in aanraking laten komen met de Heilige drie eenheid en bij iedere tiener en ieder mens past een andere stijl. We bieden de tieners daarom zoveel mogelijk verschillende vormen aan, zoals: teachings, gebedsavonden, lofprijzingen, getuigenissen, een outreach en nog veel meer!

Benieuwd naar een sfeerimpressie van Crossover? Bekijk dan de video!

De outreach

Een uniek onderdeel van Crossover is de outreach!
Gedurende de week leren we zelf over ons geloof, bouwen we vriendschappen op en maken we geweldige herinneringen. Omdat we de liefde en energie die we deze week ontvangen graag willen delen met andere mensen, gaan we er samen op uit! Tijdens de week bereiden we ons voor om er op uit te gaan om een stukje van Gods liefde aan de wereld te laten zien. Er zijn verschillende vormen van outreach zodat er voor iedereen iets bij zit wat hem of haar aanspreekt, denk aan klussen bij ouderen, spellen organiseren voor kinderen of in gesprek gaan met mensen op straat.

“Het was echt vet om via sport en games met zoveel mensen te praten en te helpen”
“Ik vond het concept outreach wel wat afschrikken, maar heb geleerd dat het eigenlijk best makkelijk is als je creatief bent!”

We zijn altijd op zoek naar medewerkers die ons kunnen helpen bij het organiseren en het leiden van de kampen. Lijkt jou dit leuk? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Bovenste rij v.l.n.r Jeroen Pouwels, Myrthe Roth, David Ruiter. Middelste rij v.l.n.r. Marthe Meulenbroek, Nicole van Kessel, Erik Schemkes. Onderste rij v.l.n.r. Theo Mastenbroek, Simone van den Oever

Het Crossover Team

Het Crossover team is verantwoordelijk voor de organisatie van Crossover. Wij zijn een groep studenten tussen de 19 en 23 jaar en met zijn achten organiseren wij het jaarlijkse Crossover in de meivakantie. We komen weekenden of avonden samen om te groeien als team en om ons eigen geloof verder te ontwikkelen. We vinden het als team belangrijk dat ieders talent goed gebruikt kan worden en zorgen er dan ook voor dat iedereen taken krijgt binnen het team die bij hem of haar past.