CROSSOVER 2023!

SHACKLES OFF

Locatie: Kroeze Danne, Ambt Delden
Leeftijd: 12-18 jaar*
Kosten: Tieners €185, Medewerkers €170

* Ben je ouder dan 18 en wil je toch graag komen, meld je dan aan als medewerker en versterk ons team!

SHACKLES OFF

Op Crossover 2023 gaan we onze vrijheid vieren! Niet alleen de vrijheid om te geloven en elkaar te ontmoeten, maar ook de vrijheid om voor God te kiezen. Daarom gooien we nu onze shackles off, we laten alles achter wat ons tegenhoudt om Jezus te volgen. Zo kunnen we kracht putten uit Hem en een licht zijn voor mensen om ons heen. Samen kunnen we die keuze maken, om vrij te zijn door, voor en dus in God!

Kom deze meivakantie naar Crossover om die gave ontmoeting te hebben: door samen muziek te maken, spellen spelen, naar sprekers te luisteren en te groeien in geloof, krijgen we handvatten om vrijuit de wereld in te trekken!

CROSSOVER X CELEBRATE

We willen graag alle jongvolwassenen, ouders, grootouders, vrienden en vriendinnen uitnodigen om als generaties samen te delen, vieren & zegenen. De Festivaldag zal plaatvinden aan het einde van Crossover op 4 mei!

Locatie: De Kroeze Danne, Ambt Delden
Kosten: vrijwillige bijdrage
Wanneer: 4 mei 11.00 – 17.00

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Laat weten of u komt door u aan te melden. Neem even contact met ons op als dit niet lukt. U bent heel erg welkom! 

Een uniek onderdeel van Crossover is de outreach!
Gedurende de week leren we zelf over ons geloof, bouwen we vriendschappen op en maken we geweldige herinneringen. Omdat we de liefde en energie die we deze week ontvangen graag willen delen met andere mensen, gaan we er samen op uit! Tijdens de week bereiden we ons voor om er op uit te gaan om een stukje van Gods liefde aan de wereld te laten zien. Er zijn verschillende vormen van outreach zodat er voor iedereen iets bij zit wat hem of haar aanspreekt, denk aan klussen bij ouderen, spellen organiseren voor kinderen of in gesprek gaan met mensen op straat.

“Het was echt vet om via sport en games met zoveel mensen te praten en te helpen”
“Ik vond het concept outreach wel wat afschrikken, maar heb geleerd dat het eigenlijk best makkelijk is als je creatief bent!”

Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers die ons kunnen helpen bij het organiseren en het leiden van de kampen. Lijkt jou dit leuk? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Bovenste rij v.l.n.r Véronique Lubach, Theo Mastenbroek, Jeroen Pouwels, Erik Schemkes, Myrthe Roth Onderste rij v.l.n.r Marthe Meulenbroek, David Ruiter, Simone van den Oever, Nicole van Kessel

Het Crossover Team

Het Crossover team is verantwoordelijk voor de organisatie van Crossover. Wij zijn een groep studenten tussen de 18 en 25 jaar en met zijn achten organiseren wij het jaarlijkse Crossover in de meivakantie. We komen weekenden of avonden samen om te groeien als team en om ons eigen geloof verder te ontwikkelen. We vinden het als team belangrijk dat ieders talent goed gebruikt kan worden en zorgen er dan ook voor dat iedereen taken krijgt binnen het team die bij hem of haar past.