Jezus roept ook vandaag nog:
Follow Me!” 
Wat is daarop jouw antwoord?

Wil jij echt leven als leerling van Jezus in de wereld van vandaag? Wil jij je geloof verder verdiepen en uitleven? Wil jij een avontuur aangaan met andere gelovige jongeren? Dan is Follow Me! echt iets voor jou!

Follow Me! is een vormingsprogramma voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar, waarin discipelschap centraal staat. Het is een traject van acht weekenden met vorming, verdieping, gebed, ontspanning, vriendschap en veel gezelligheid. Tijdens deze weekenden ga je aan de hand van het voorbeeld van acht leerlingen van Jezus op weg. Je leert meer over wie God is, wie je zelf bent, welke plaats God heeft in je leven en hoe je anderen over Hem kunt vertellen. Het gaat over Jezus volgen en hoe je dit concreet kunt maken in je dagelijks leven. Je wordt uitgedaagd om stappen te zetten in je geloofsleven en toegerust om jouw plek in kerk en maatschappij in te nemen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Follow Me! en wil je misschien deelnemen aan dit traject? Neem dan zeker een kijkje op hun website! Hier vind je alle informatie over het programma en kun je de ervaringen lezen van deelnemers. 

 

Follow Me! wordt gedragen door de Katholieke Charismatische Vernieuwing, KISI, Life-Teen en het Centrum voor de Parochie Spiritualiteit met ondersteuning van de Broeders van St. Jan.