Hightime is de perfecte manier om jouw tijd door te brengen tussen Kerst en Nieuwjaar. Dit kamp heeft vanwege de tijd van het jaar een speciale sfeer. Het is het kortste kamp, maar ondanks dat komen alle vaste onderdelen voorbij. Wij hopen je te zien tijdens het volgende Hightime!

We zijn altijd op zoek naar medewerkers die ons kunnen helpen bij het organiseren en het leiden van de kampen. Lijkt jou dit leuk? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Het 4U! Team

Het 4U! Team is verantwoordelijk voor de organisatie van 4U! en Hightime. Wij zijn zelf in onze tienerjaren naar 4U! en Hightime geweest en hebben tijdens de kampen zelf ontdekt dat God een persoonlijke God is die van ons houdt en met wie je een relatie kunt hebben. Omdat 4U! en Hightime zo’n verschil hebben gemaakt in onze eigen levens, willen we nu niets liever dan zoveel mogelijk tieners in Nederland hetzelfde laten meemaken.

Voor de organisatie van de kampen komen we als team verschilende weekend per jaar bij elkaar. Het organiseren van de kampen is echter niet de enige functie van deze weekenden, ook brengen we samen tijd door in gebed voor onszelf en voor de tieners / medewerkers. Daarnaast is het elkaar bemoedigen op geloofsgebied een belangrijk doel van deze weekenden.

Naast de organisatie van de kampen zijn we als teamleden actief op verschillende plaatsen binnen en buiten de kerk. Zo leiden we tienergroepen, vormselvoorbereidingen en zijn we betrokken bij gebedsgroepen. Daarnaast zijn ook leden van het team actief in (christelijke) studentenverenigingen en hebben we contact met verschillende nieuwe bewegingen.

Wij dromen er als team van dat elke katholieke tiener in Nederland Jezus op een persoonlijke manier mag ontmoeten. Wij geloven dat God 4U! en Hightime op bijzondere manieren gebruikt om tieners naar zich toe te trekken en hen om te vormen tot mensen die een verschil maken in deze wereld.
Bovenste rij v.l.n.r. Emma Pouwels, Sophie Beekhuizen, Arieke van Reeken, Robin Keijzer en Esther Carroll Onderste rij v.l.n.r. Thomas Coppens, Ellen Pouwels en Daan Suijkerbuijk Niet op de foto: Ruben van Pampus