Medewerkersweekend 2022

Dag lieve medewerkers!
Na wederom een gaaf kamp met enorm veel bemoediging, is het goede nieuws dat we elkaar al snel weer mogen zien, en dat zelfs in de meest verdiepende track;)… Met louter medewerkers zullen we een weekendje vertoeven in het Bourgondische Oosterhout, waar we samen zullen groeien in geloof en vriendschap. Alle medewerkers zijn welkom: de aanstaande, de oudjes, de routiniers en Piet. Graag tot 7 oktober bij Chemin Neuf!

Wij zoeken jou!

Ben jij te oud om deelnemer te zijn, maar wil je wel nog onderdeel blijven van de kampen? Óf lijkt het je enorm tof om onderdeel te worden van onze kampen? Dan willen wij je uitnodigen om medewerker te worden!


We zijn altijd op zoek naar enthousiaste jongeren om onze toffe kampen neer te kunnen zetten. Op deze pagina zie je enkele manieren jij zou kunnen meehelpen. Wij kunnen je in ieder geval beloven dat medewerker zijn fantastisch is!

Deelgroepleiding

De meeste medewerkers worden deelgroepleider. Dan ben je tijdens het kamp samen met een andere medewerker verantwoordelijk voor een groepje van ongeveer 7 tieners. Je doet mee met de spellen, slaapt samen op een kamer, je praat met je tieners over God en je bidt samen: je draait dus het hele kamp met de tieners mee. Als deelgroepleider heb je echt een kans om een persoonlijke band op te bouwen met de tieners en je hebt de kans om gedurende de jaren mee te groeien als je dat leuk vind!

Facalitair team

Het facilitair team zorgt tijdens de kampen ervoor dat alles in en om het gebouw schoon is. Zij poetsen de toiletten & douches en zorgen voor koffie en thee tijdens de pauzes. Als medewerkers in het facilitair team heb je de kans om programma onderdelen bij te wonen zoals de Mis en de lofprijzingen. Ook als je niet het hele kamp kunt komen maar je wil wel sfeer proeven en je vrienden zien is het facilitair team heel geschikt!

Logistiek

Het logistieke team is ervoor verantwoordelijk dat al het materiaal op het juiste moment op de juiste plek is. Het gaat daarbij om klaarzetten van alle beamers, spellen en overige benodigdheden. Alle kampspullen in en om het gebouw heb jij in beheer. Tijdens 4U! en Crossover zorgt logistiek ook voor de limonade tijdens de pauzes tussendoor. Bij logistiek zitten betekent hard werken op piekmomenten en overzicht houden. Maar, naast het harde werken, is het ook gewoon heel gezellig!
59746475_2215977908458207_3452003290403831808_n

Outreach team

Tijdens Crossover gaan we op outreach. Dit houdt in dat we op verschillende manieren Gods liefde gaan uitdelen aan de mensen om ons heen. De tieners kunnen uit verschillende outreaches kiezen en jij hebt de kans om één van deze outreachteams te begeleiden. 

Het keukenteam

Tijdens 4U! is er een keukenteam dat de hele week voor alle maaltijden zorgt. In de grote keuken van De Hoof zijn zij de hele dag bezig met het voorbereiden van het ontbijt, de warme lunch en de broodmaaltijd ’s avonds. Het corvee wordt ook door het keukenteam begeleid.

Overige

Naast de verder genoemde teams zijn er altijd nog mensen nodig met een ander talent. We houden ervan om herinneringen te hebben van de kampen en zoeken dus altijd fotografen. Ook hebben we mensen nodig met een EHBO of BHV diploma. Daarnaast zoeken we ook altijd creatievelingen die ons kunnen helpen bij het bedenken van een spel of een medewerkersavond. Heb jij een speciaal talent, neem dan vooral contact met ons op!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag medewerker worden? Geef je dan op voor de kampen! Je kunt ook altijd contact met ons op nemen om je vragen en ideeën te bespreken.

Het 4U! team is te bereiken via: info@4u-hightime.nl
Het Crossover team is te bereiken via: crossover@kcv-net.nl