" Zie, ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het – heb je het nog niet gemerkt?
Ik baan een weg door de woestijn, maak rivieren in de wildernis"
JESAJA 43:19

Ga met ons mee op outreach!

Het woord outreach klinkt heel nieuw en hip, maar het is een eeuwenoud concept. De opdracht die Jezus aan zijn leerlingen gaf voordat hij terugging naar zijn Vader is ook voor ons belangrijk. We mogen het goede nieuws verspreiden en onze naasten liefhebben. Dit kan op heel veel verschillende manieren en tijdens onze outreaches gaan we op zoek naar welke manier het beste bij jou past! Je leert nieuwe dingen, ontmoet verschillende mensen en culturen en wordt gestimuleerd dichter naar God toe te groeien. Ben jij klaar voor een avontuur in het buitenland?

OUTREACH 2022: UGANDA*

Folder outreach Uganda
Wat gaan we doen in Uganda?

We zullen gaan samenwerken met de gemeenschap in Masaka. Onze taken zullen heel divers zijn: we zullen met kinderen werken; (elektrische) installaties aanleggen; medische hulp verlenen en mensen ontmoeten in de omgeving. Daarnaast zullen we zelf veel leren door teachings, gaan we uitdagingen tegenkomen en zullen we als groep dichter naar God en elkaar groeien.

Ben jij medisch geschoold, elektrisch goed onderlegd of goed in de omgang met kinderen en lesgeven? Meld je dan snel aan! Kijk voor de praktische informatie op de folder en stuur ons vooral een bericht als je geïnteresseerd bent. Je mag met al je vragen bij ons terecht, dus schroom niet!

* De aanmeldingen zijn helaas gesloten

"Er schuilt zo’n onbeschrijflijke schoonheid in het gewoon geven. Werkelijk, geven is een geschenk. Wie geeft, krijgt namelijk een hele hoop terug zonder ook maar iets te verwachten!"
Outreach 2021
BRUSSEL
"Het was echt een van mooiste ervaringen van mijn leven. Ik voelde me echt thuis op de base en zou zeker nog wel een keer terug willen! Gaaf om te zien hoe je zo door de taalbarrière heen kunt prikken en leuke contacten kunt opbouwen.”
Outreach 2019
RIO DE JANEIRO