Tijdens het kamp werken we met een ’tracksysteem’. Iedereen wordt ingedeeld in een ’track’, dit is een groep mensen van dezelfde leeftijd. Ben jij tussen de 14 en de 16 jaar? Dan kun je ook nog kiezen voor een actievere of juist meer verdiepende track. Zo maken we het kamp voor iedereen even leuk 🙂

De tracks binnen het tracksysteem zijn:

11 t/m 13 jaar
Je bent heel erg welkom in de ‘Are You Ready?!‘ track. Je maakt voor het eerst kennis met het kamp en ontmoet nieuwe vrienden. Aan de hand van spelletjes, teachings en gezelligheid leer je Jezus steeds beter kennen.

14 t/m 16 jaar
Jij mag kiezen in welke track je graag wilt komen. Ga je voor een actief avontuur of duik je liever in diepgaande gesprekken en uitdagende teachings?
De twee tracks waar jij uit kunt kiezen, zijn:

Explore
In deze track ga je actief aan de slag om God beter te leren kennen. Samen met anderen ontdek je het geweldige avontuur dat God voor ons leven heeft uitgestippeld!

Salvation
Ben je tussen de 14 en 16 jaar oud en toe aan diepgaande gesprekken en uitdagende teachings? Bij de Salvation track krijg je de kans je geloofsleven een echte boost te geven!

17 t/m 18 jaar
Welkom in de Powertrack! Je leert om steeds volwassener in het geloof te staan en we bereiden je voor om eventueel medewerker te worden tijdens een volgend kamp. Met behulp van de verdiepende teachings en goede vriendschappen kom je sterker in het geloof te staan.